top of page

MER OM MIG

Samuel Gajicki heter jag och är 36 år. Finsk mamma, serbisk pappa, polskt efternamn (fråga mig inte varför), uppvuxen i en liten by utanför Helsingborg och nu bosatt i Stockholm sedan millenieskiftet. Vilken härlig blandning kanske någon tänker och det är precis så jag gillar det! En härlig publik med helt olika typer av människor som har något gemensamt: kärleken till musik!

När jag inte spelar live så skriver jag musik till mitt egna artistprojekt men även till andra artister.

Jag både komponerar, producerar och skriver texter. Jag medverkar även som musiker på andra artisters skivor. Laleh, Chris Kläfford, Jon Henrik Fjällgren och Anastacia är några jag fått spela in gitarr för.  

 

Sommaren 2023 spenderade jag med Laleh på sommarturné där vi spelade på ikoniska scener som Dalhalla, Tele2 Arena och Ullevi. 2019 turnerade jag med Carola på hennes akustiska turné ”Naket”.

Förutom att besöka 25 städer i Sverige så kompade jag även henne på ”Allsång på Skansen”. 

För några år sedan fick jag möjligheten att spela med artisten Andreas Moe när han öppnade för min ungdomshjälte John Mayer på ett fullsatt O2 Arena i London, samt Globen. Detta är erfarenheter jag tar med mig till just ert event oavsett hur litet eller stort. 

 

Det viktigaste för mig som underhållare är att kunna läsa av varje unik publik. Jag älskar att ta kvällen till nya höjder! Jag är väldigt noga med att det ska bli rätt ”vibe” för eventet jag är på och spelar även ”endast” i bakgrunden om det är det som efterfrågas. 

 

Jag har haft musiken som min enda inkomstkälla i många år och har samlat på mig en stor erfarenhet som jag har med mig på alla jobb jag gör. Ett proffsigt genomförande från kontakt till leverans är vad jag lovar alla mina kunder. 

 

Här nedan följer några låtar som jag skrivit och släppt. Antingen i eget namn eller med andra artister. Ni hittar mer genom att besöka min Spotify-profil. 

bottom of page