top of page

Acerca de

"Samuel har varit en självklar del av både privata fester och konferenser jag har anordnat under flera år. 

Med förmågan att skapa en fantastisk stämning med sin fantastiska musik rekommenderar jag Samuel till alla som vill få en tillställning med det lilla extra."

 

Camilla - Bright Energy AB

"Samuel Gajicki är en riktig underhållare med magisk röst. Han har en förmåga att känna av publiken och dra igång energin därefter. Fantastisk röst och fin människa! Honom kommer vi använda oss av igen"

 

Jaime - Husman & Hagberg

Samuel förhöjde stämningen under minglet på vårt bröllop rejält. Han är mycket duktig på att både sjunga och spela - och är dessutom flexibel och lyhörd och har lätt att anpassa sig efter situationen. Även inför bröllopet, när det kom till exempelvis låtval och att lära sig nya låtar, gick smidigt och över all förväntan. Mycket uppskattat och rekommenderas!

Marja - Influencer

"Jag har anlitat Samuel i flera års tid på olika scener. Alltid en hundra procentig leverans både musikaliskt och sceniskt. Helt klart en av de bästa där ute!"

Morgan - Artistbokare 

"En helgjuten musikalisk afton på Skepparholmen Nacka i Saltsjö-Boo, med  Samuel Gajicki & Erik Segerstedt som  började spela på terrassen, med utsikt över havet och till ljuset från en vacker solnedgång. För att senare när myggen gjorde sig till känna flytta in i vår lounge och fortsätta konserten inomhus. Dessa två musiker är proffsiga, bjuder på bra mellansnack och en personlig konsert."

 

Lisa - Skepparholmen Nacka

"Vi letade länge efter en musiker till vår vigsel och till slut fick jag kontakt med Samuel. 

Viken röst! Vi skulle ha tre väldigt olika låtar. Angel (Robbie Williams), Den blomstertid nu kommer (Israel Kolmodin) och Sun Is Shining (Axwell & Ingrosso). Samuel fångade alla låtarna perfekt. 

Vi är så otroligt nöjda och glada att ha fått förmånen att ha haft Samuel med på vårt bröllop, efteråt pratade alla som var där om vilken fantastisk kille vi hittat på gitarr o sång, och vi kan bara hålla med och rekommendera Samuel till alla som vill ha livemusik i vilket sammanhang som helst. Får ni chansen att boka honom, tveka inte, slå till direkt!”  

 

Gustaf Kolmodin

bottom of page